«Розчаруваннями року» знову стали Азаров і Янукович

Поділитися
У третій рік роботи президента Януковича кількість розчарованих у ньому знизилася вдвічі - з 30% до 15%. Однак негативна оцінка діяльності Азарова зросла з 8% до 12%. У число політиків року у 2012 році потрапили Кличко і Тягнибок.

«Розчаруванням року» українці найчастіше називають Віктора Януковича (15,7%) і Миколу Азарова (11,8%). Про це свідчать результати соціологічного опитування, проведеного фондом «Демократичні ініціативи» спільно з Центром Разумкова.

Варто відзначити, що минулого року у номінації «розчарування року» з великим відривом переміг Янукович (32,3%). Почесне друге місце завоював Сергій Тігіпко (11,7%). У діяльності Азарова в 2011 році розчарувалися тільки 8,3%.

Політиками року у 2012 українці найчастіше назвали Віктора Януковича (15,4%), Віталія Кличка (12,2%), Юлію Тимошенко (9,5%) і Олега Тягнибока (8,0%).

Загальнонаціональне опитування провели фонд «Демократичні ініціативи» ім. Ілька Кучеріва спільно з соціологічною службою Центру Разумкова з 21 по 24 грудня 2012 року. Були опитані 2009 респондентів старше 18 років у всіх областях України, Києві та АР Крим за вибіркою, що репрезентує доросле населення України за основними соціально-демографічними показниками. Теоретична похибка вибірки (без врахування дизайн-ефекту) не перевищує 2,3% з імовірністю 0,95. Опитування проведено за кошти проекту UNITER. !zn

Читайте також:

Янукович у привітанні Азарова з 65-річчям відзначив «невичерпну енергію» прем’єра

Янукович призначив Азарова прем’єром і заявив про готовність нести відповідальність

«Розчарування року» українців: Янукович, Тігіпко і Азаров

Азаров слідом за Януковичем відмовився підбивати підсумки року перед пресою

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі