Регіонал: Межигір’я забезпечує роботою людей з найближчих сіл

Поділитися
Маєток президента Віктора Януковича Межигір’я розташований в Україні, а не в Монако, і завдяки цьому люди з найближчих сіл забезпечені роботою. Про це заявив Володимир Макеєнко, депутат від Партії регіонів, голова регламентного комітету Верховної Ради.

«Цей об’єкт (Межигір’я) – на території України. Гірше, коли такі об’єкти на території Монако чи якихось островів. Тому що там цей об’єкт будується, там використовується робоча сила, там залишаються гроші. А коли він тут і на ньому працюють люди з найближчих сіл, то що в тому поганого?» - сказав В.Макеєнко в інтерв’ю «Радіо Свобода».

«Якщо прокладена дорога – не один же президент по ній їздить? І в Каневі будуються об’єкти. Президент тільки на день народження Шевченка туди приїжджав. А так же тим об’єктом користуються люди, які живуть у Каневі. Що тут поганого? Гроші вкладені тут і будувалося-то українськими людьми. Будівельні матеріали використовувалися українські», - розповів регіонал.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі