"Регіонал" звинуватив Луценка у франкфуртському інциденті

Поділитися
Народний депутат від Партії регіонів Владислав Лук'янов вважає, що у п'яному скандалі з українською делегацією у Німеччині винен колишній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.
Народний депутат від Партії регіонів Владислав Лук'янов вважає, що у п'яному скандалі з українською делегацією у Німеччині винен колишній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.«Ця вся історія з нашою делегацією - це все провина Луценка. Це наслідки його поїздки минулої весни. Після того, як він зганьбив Україну, ставлення до українців стало упередженим. Те, що він там нашумів, тепер ми повинні розхльобувати», - заявив Лук'янов. За словами Лук'янова, тепер інші високопоставлені особи повинні від цього страждати. «А в Андрія Пінчука ніяких проблем не було в аеропорту, його прізвище згадується у ЗМІ лише тому, що він керував делегацією, яка летіла до Африки», - зазначив він. «Насправді це питання стосується інших осіб. Я з ним переговорив по телефону і він сказав, що зовсім ніякого стосунку до п'янки не має, він все ще у відрядженні», - додав депутат. За даними ЗМІ, делегацію очолював нардеп від Партії регіонів Андрій Пінчук, куратором від Міністерства був Антон Гурін. Пінчук стверджує, що вся група 12 грудня вилетіла до Франкфурта і без проблем прибула до ПАР вранці 13 грудня. Вночі Міносвіти спростувало повідомлення про те, що делегація Міністерства була затримана при перельоті у Франкфурті-на-Майні. Проте спікер Міністерства закордонних справ України Олександр Дікусаров заявив, що кілька членів української делегації у Франкфурті-на-Майні справді намагалися у нетверезому стані потрапити на борт літака, що прямував до Йоганнесбурга. «Ми зв'язалися із Генконсульством у Франкфурті-на-Майні, зв'язалися з поліцейським відділенням в аеропорту. Ми перевірили, що мова йде про групу з 59 осіб, які прямували транзитом через Франкфурт до Йоганнесбурга. Авіакомпанія прийняла рішення про недопущення декількох пасажирів на борт через їх нетверезий стан», - зокрема, підкреслив він. За словами Дікусарова, у результаті група прийняла рішення залишитися в аеропорту до наступного рейсу, який був 12 грудня. Водночас, Дмитро Табачник заявив, що покарає представників української делегації від Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, якщо поширена в пресі інформація про інцидент в аеропорту Франкфурта-на-Майні підтвердиться.

За матеріалами «Gazeta.ua» , «ЛІГА»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі