Регіонал зізнався, що «незалежні» кандидати схильні до колабораціонізму

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Партія регіонів розраховує на співпрацю з владою «незалежних» кандидатів після парламентських виборів 2012 року.

На парламентських виборах буде багато мажоритарників, які говоритимуть про свої самостійні позиції і погляди, але потім перейдуть у владу. Таку думку висловив народний депутат, член парламентської фракції Партії регіонів Володимир Зубанов.

«Ми вже маємо такий досвід і знаємо: більшість, яка приходить по мажоритарці, налаштована співпрацювати з владою, а не конфліктувати з нею. Вони йдуть з реальними пропозиціями про поліпшення ситуації в тому або іншому окрузі. А будучи проти влади це зробити неможливо», - цитує Зубанова прес-служба Партії регіонів.

Коментуючи заяву заступника лідера партії «Батьківщина» Олександра Турчинова про те, що опозиційні сили візьмуть 100 мандатів по мажоритарці і 170 - за списками, регіонал заявив: «Турчинов враховує якийсь ідеальний варіант, який не можна буде виконати».

«У кожному окрузі не буде по одному представникові влади і опозиції. Буде багато кандидатів, які говоритимуть про свої самостійні позиції і погляди. Відомі бізнесмени і громадські діячі підуть в округи, де вони відомі. Тому змагання буде дуже серйозним. По мажоритарці пройдуть більш-менш відомі люди, а не ті, про яких говорить Турчинов. Тому що тут виборець підходить до вибору бульш прагматично, враховуючи реальні можливості того або іншого кандидата», - вважає Зубанов.

За словами парламентаря, «мажоритарники не будуть такими радикальними, як вважає Турчинов. Ті цифри, які він називає по мажоритарці, треба поділити на три-чотири. Тоді можна отримати для опозиції реальні шанси. У них так може пройти Тягнибок, ще кілька радикально налаштованих людей, відомих на всю Україну. Інші не пройдуть». !zn

Читайте також

Турчинов вдячний владі за перевірку опозиції на міцність

Азаров вважає, що у втраті довіри до влади винні "політичні провокатори"


"Регіонали" обрали заступників Єфремову

Через жадібність Тігіпка "Регіони" вже хочуть поглинути тільки його. Без партії


Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі