Регіонали можуть доповнити порядок денний позачергової сесії Ради будь-якими питаннями

Поділитися
© luxkharkov.com.ua
На порядку денному позачергової сесії, яка призначена на 30 липня, серед питань є і кадрові, хоча і не уточнено, які саме. Проте до понеділка порядок денний може змінитися.

Порядок денний позачергової сесії Верховної Ради, призначеної на 30 липня, є відкритим і може бути доповнений будь-якими питаннями. Про це заявив глава регламентного комітету парламенту регіонал Володимир Макеєнко.

«Це той порядок денний, який ми запропонували. Я не виключаю, що у ньому будуть зміни і доповнення. Зараз почалося обговорення. Ми розіслали його по фракціях, щоб депутати могли висловити свої пропозиції та внести доповнення. Порядок денний відкрита », - цитує Макеєнко прес-служба Партії регіонів.

Як повідомлялося, комуністи не виключають, що спікера Володимира Литвина на позачерговій сесії змінить Адам Мартинюк. Один з депутатів фракції КПУ зазначив, що зараз ряд членів фракції Народної партії переконують Володимира Литвина підписати мовний закон, і тоді не буде ставитися питання про звільнення його з посади голови ВР. За його словами, у разі якщо цього не відбудеться, то на позачерговій сесії Литвин залишить посаду голови ВР і на цю посаду може бути обраний Мартинюк.

На порядку денному позачергової сесії, яка призначена на 30 липня, серед питань є і кадрові, але при цьому не уточнено, які саме.

Як повідомлялося, 4 липня спікер парламенту Володимир Литвин, а також віце-спікер Микола Томенко, заявили, що подають у відставку у зв'язку з прийняттям парламентом закону про принципи мовної політики.

6 липня Верховна Рада відмовилася включати до порядку денного питання про відставку Литвина і Томенка. В цей же день чергова сесія парламенту закрилася. !zn

Читайте також:

Однопартійці Литвина впевнені, що спікер збереже свій пост

Комуністи не виключили обрання Мартинюка спікером парламенту


Позачергова сесія Ради відбудеться в день всіх партійних з'їздів

Джерело: Литвин підпише закон про мови і збереже місце спікера

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі