Регіонали розцінюють позов опозиції проти Януковича як професійне шулерство

Поділитися
У Партії регіонів вважають, що останні заяви опозиціонерів є наслідком сильного перегріву на сонці.

Питання захисту конституційних прав в українських судах розглядаються виключно після індивідуального звернення конкретного позивача, тому заява опозиції про колективний судовий позов проти президента України Віктора Януковича є фаховим шулерством, заявив народний депутат Партії регіонів Володимир Олійник.

"Громадяни України повинні знати про те, що опозиція почала системно займатися шулерством і цілком свідомо вводити людей в оману", - цитує парламентарія прес-служба партії.
Як зазначив Олійник, політичні опоненти ПР пропонують подати до суду на президента, розуміючи, що колективні звернення навіть не розглядаються. "У разі, коли питання стосується захисту конституційних прав, до суду необхідно звертатися індивідуально", - додав депутат.
«Раніше вони (опозиціонери), наприклад, оголошували, що лишають сесійну залу парламенту і більше туди не повернуться. Йшли… у буфет, а потім поверталися до зали засідань. Пізніше вони спровокували громадян на голодування під Українським домом. І сьогодні, коли молоді люди, які відгукнулися на заклик опозиціонерів, реально страждають і потребують допомоги, їхні лідери спокійно відпочивають і не несуть жодної відповідальності», - пояснив політик.
Він також припустив, що останні заяви опозиціонерів є наслідком сильного перегріву на сонці. "Якщо це так, то вибори стануть для них холодним душем", - резюмував Олійник.
Нагадаємо, опозиція подала до Вищого спеціалізованого суду позов проти чинного президента за узурпацію влади. !zn
Читайте також:

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі