Регіонали побоюються, що народ підніметься і усе відбере

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Якщо зубожіння українців продовжиться, в країні можливе народне повстання, вважають в Партії регіонів.

"Рано чи пізно українці піднімуться і все заберуть. Думаю, нам вдасться такого уникнути. Для цього потрібно, щоб в країні був численний середній клас", - сказав заступник глави Партії регіонів Володимир Рибак в інтерв'ю "Газеті по-українськи".

"Людям складно тому вони і виходять на вулицю. З цих акцій потрібно робити серйозні висновки. Питання номер один - підвищення зарплат і пенсій. Це можливо тільки при рості економіки", - заявив він.

За його словами, у деяких чиновників є бажання скоротити виплати чорнобильцям і ветеранам.

"Не подумавши, наприймали цілу низку законів. У нових документах, розроблених урядом спільно з пільговиками, вже не стоїть питання про скорочення соціальних виплат. Але не потрібно ставити питання: "Як забрати гроші в чиновника?" Тому що потім він гроші вимолюватиме, буде хабарі брати. Кожному потрібно віддати своє. Чи відмовлюся я від чогось, чи ні - ви більше не отримаєте. Якби нас було два-три мільйони, а не 46, то воно б вплинуло. Потрібно людей підтягувати до максимуму, а не робити усіх жебраками. А якщо ми підемо по дорозі "зараз у них заберемо" - то всі стануть ще біднішими", - відзначив В.Рибак.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі