Регіонали пообіцяли вибори мера Києва в наступному році

Поділитися
© ZN.UA
Вже в наступному році кияни зможуть обрати мера міста, обіцяють у Партії регіонів: «Раз людям більше подобаються «Батьківщина» і «Свобода», це треба приймати з повагою».

Заступник голови Партії регіонів Володимир Рибак запевняє, що вибори Київського міського голови відбудуться наступного року.

«Не хвилюйтеся - будуть вибори наступного року», - заявив Рибак в інтерв'ю виданню «Главком».

Він зазначив, що влада вже аналізує результати парламентської виборчої кампанії.

«Раз людям більше подобаються «Батьківщина» і «Свобода», це треба приймати з повагою», - сказав Рибак.

Коментуючи низький рівень підтримки Партії регіонів в Києві, Рибак сказав: «За великим рахунком, ми не висували кандидатів у Києві. У столиці народ більш політизований, отримує більше інформації. Якщо брати тільки соціальні питання, то всім очевидно, що в Києві з приходом Попова ціла низка питань почала вирішуватися. Сам по собі Попов - чесна і порядна людина».

Як повідомлялося, мер Києва Леонід Черновецький, чиї обов'язки минули 3 червня, написав заяву про відставку. 12 липня Київська міська рада прийняла до відома факт дострокового припинення повноважень мера міста Черновецького на підставі його особистої заяви.

Згідно з рішенням Київради, тимчасово здійснює повноваження київського міського голови секретар міськради Галина Герега.

На парламентських виборах 28 жовтня за Партію регіонів в Києві проголосувало 12,6% виборців. За три опозиційні партії - «Батьківщина», «УДАР» і «Свобода» - в шість разів більше (73,8%). Крім того, представники опозиції виграли і у всіх 13-ти мажоритарних округах, однак влада заявила про неможливість установити результати в 223 окрузі, на якому кандидат від ВО «Свобода» Юрій Левченко випередив самовисуванця Віктора Пилипишина. !zn

Читайте також:

Азаров повідомив «простим людям», що обрані в Києві депутати нічим їм не допоможуть (ВІДЕО)

Тягнибок назвав підвищення цін на хліб у Києві помстою влади

Кличко запропонував вибори мера Києва в травні наступного року

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі