Регіонали зібралися в 2013 році поглибити свої досягнення у справі євроінтеграції

Поділитися
© pavlograd-official.org
Регіонали запевняють, що європейський вектор зовнішньої політики України є основним. На 2013 рік запланували підписання Угоди про асоціацію.

Основна мета зовнішньої політики України на 2013 рік - поглиблення інтеграції з Євросоюзом, прагнення досягти рівня демократичного розвитку країн Європи і вийти на європейський ринок, який є надзвичайно перспективним ринком збуту для українських виробників. Про це заявив народний депутат фракції Партії регіонів Юрій Мірошниченко, повідомляє прес-служба партії.

Регіонал заявив, що європейський вектор зовнішньої політики України є основним. На 2013 рік заплановані такі важливі для українсько-європейських відносин події, як саміт Україна - ЄС у Брюсселі та саміт Східного партнерства у Вільнюсі, де планується підписання Угоди про асоціацію з ЄС (якщо українська влада припинить політичні переслідування і виконає інші вимоги Євросоюзу - ред.)

Окрім того, 2013 рік - період головування України в Організації з Безпеки та Співробітництва в Європі (ОБСЄ), зазначив депутат.

За словами Мірошниченка, успіхи України в сфері зовнішньої політики будуть залежати від консолідації зусиль всіх політичних сил і мотивації поглиблювати зовнішні зв'язки з країнами Європи та світу. «Я сподіваюся, що Верховна Рада VІІ скликання буде діяти ефективно і на благо українського народу, його європейського майбутнього», - заявив регіонал. !zn

Читайте також:

ЄС підпише асоціацію, як тільки українська влада припинить політичні переслідування

У Януковича до підписання асоціації з ЄС залишився один крок

В Євросоюзі заявили, що будь-яка участь України в Митному союзі несумісна з подальшою євроінтеграцією

Саміт Україна-ЄС відбудеться 25 лютого

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі