Ромні наздогнав Обаму за числом підтримуючих потенційних виборців

Поділитися
© azerros.ru
Зараз обох кандидатів підтримують по 45% американців. Підсумки попереднього опитування показали, що чинний президент випереджав свого головного опонента на чотири пункти.

Кандидат на пост президента США від Республіканської партії Мітт Ромні наздогнав чинного американського лідера Барака Обаму за кількістю голосів потенційних виборців: зараз обох підтримують по 45% американців, свідчать результати останнього опитування, проведеного соціологічною службою Ipsos.

Підсумки попереднього опитування, проведеного Ipsos минулого тижня, показали, що чинний президент випереджав свого головного опонента на чотири пункти. Тим часом в Ipsos заявили, що рейтинг Обами, швидше за все, піднявся під час з'їзду його партії.

З'їзд Демократичної партії пройде в найближчий четвер у місті Шарлотт у штаті Північна Кароліна. На ньому кандидатуру Обами буде офіційно висунуто на посаду глави держави на другий термін.

"Той факт, що Обама і Ромні все ще йдуть нарівні, говорить мені про те, що ми не побачимо тривалого ривка вперед від Ромні, - зазначила представник Ipsos Джулія Кларк. - Водночас як на наступному тижні буде проходити з'їзд, Ромні спробує утримати стійке положення нарівні з президентом, ми, швидше за все, побачимо, що перевага знову буде на боці Обами".

Тим часом команда Ромні демонструє впевненість у його перемозі над Обамою на президентських виборах 6 листопада, оскільки йому вдалося наздогнати Обаму за кількістю потенційних виборців. !zn

Читайте також:

Ромні офіційно став кандидатом у президенти США і пообіцяв, що Росії з ним буде важче


Американські військові готували замах на Обаму

Ромні звинуватив Обаму в зраді Польщі і Чехії в догоду Росії

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі