Росія погрожує переглянути відносини з НАТО через ПРО

Поділитися
Російській стороні, можливо, доведеться переглянути свої відносини з НАТО і з низки інших стратегічних питань, включаючи Афганістан, якщо від альянсу не буде реакції на заяву щодо ПРО.

Таку думку висловив сьогодні постійний представник Росії при НАТО Дмитро Рогозін.

"Якщо наші партнери не будуть реагувати на передбачувані та пропорційні ризикам і загрозам заяви, то нам доведеться торкнутися питання відносин з нашими партнерами і в інших напрямках", - заявив Д.Рогозін.

Говорячи про можливі важелі впливу, він виділив Афганістан. Експерт також зазначив, що виступає за системний підхід при вирішенні даної проблеми.

Нагадаємо, минулого тижня президент РФ Дмитро Медвєдєв заявив, що Росія може вийти з договору про скорочення наступальних озброєнь. Відбудеться це у разі, якщо США не відмовляться від планів розміщення в Європі системи протиракетної оборони.

Також днями Д.Медвєдєв виступив із заявою про те, що кордони НАТО могло б бути істотно розширено, якби Росія не здійснила рішучих дій на Кавказі у 2008 році.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі