Російська опозиція: Вибори до Держдуми сфальсифіковані ще до їх початку

Поділитися
Російські опозиціонери мають намір інтенсифікувати акції проти виборів до Державної думи Росії, до участі в яких не допущені незалежні партії. Про це повідомив член виконкому незареєстрованої партії «Другая Россия» Олександр Аверін.

«Вибори без опозиції - злочин! У Російській Федерації призначені парламентські вибори, вони пройдуть 4 грудня. Чотири п'ятих політичного поля - всі незалежні партії - до виборів не допущені", - зазначив він.

О.Аверін підкреслив, що Міністерство юстиції РФ під надуманими приводами відмовило у реєстрації партій «Другая Россия», «РОТ Фронт», «Родина: здравый смысл», «ПАРНАС», іншим політичним організаціям. Таким чином, вибори у Росії сфальсифіковано ще до їх початку, переконаний він.

«Ми, прихильники «Другой России», заявляємо: Держдума, що складається з представників лише «дозволених» Мін'юстом партій, буде нелегітимною. Ми оголосили бойкот цим виборам і почали серію акцій протесту на Тріумфальній площі. Поки ми виходимо на Тріумфальну раз на тиждень, по вівторках о 18.00, але ближче до виборів темп акцій протесту буде значно частішати, а кількість учасників зростатиме, і кульмінацією стане масовий протест громадян на площі 4 грудня», - сказав О.Аверін.

За його словами, «Другая Россия» закликає всіх, хто налаштований проти нечесних виборів, у день голосування вийти на Тріумфальну площу.

Вибори до Державної думи Росії пройдуть 4 грудня 2011 року.
Раніше представники всіх семи партій - «Единая Россия», КПРФ, ЛДПР, «Справедливая Россия», «Правое дело», «Яблоко» і «Патриоты России» заявили про свій намір брати участь у думських виборах. Разом з тим опозиційні партії, які не були зареєстровані в Мін'юсті Росії і таким чином не будуть допущені до виборів, проводять громадську кампанію «Фіктивні вибори - поза законом!».

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі