Російська «Солідарність» вимагає негайно звільнити Тимошенко

Поділитися
У російському демократичному русі «Солідарність» з глибокою стурбованістю сприйняли звістку про арешт в Україні Юлії Тимошенко і вимагають її негайного звільнення.

«Нам видається, що цей демонстративний арешт під явно надуманим приводом став наслідком не судових процедур у рамках неупередженого судового процесу, а політичного замовлення з боку виконавчої влади України», - йдеться в заяві Федеральної політради «Солідарності».

Російські демократи впевнені, що президент України Віктор Янукович «обрав такий спосіб зведення рахунків зі своїми політичними опонентами». «Ми поділяємо заклопотаність української опозиції у зв'язку з очевидним нехтуванням демократичними нормами в Україні, із швидкою «путінізацією» політичної системи цієї братської нам країни», - наголошується в заяві.

«Ми приєднуємося до вимог української опозиції про припинення тиску з боку виконавчої влади України на різні суспільні та державні інститути країни (у тому числі - на суд) і про негайне звільнення Юлії Тимошенко», - йдеться у заяві.

До політради «Солідарності» входять такі відомі російські політики, як Борис Нємцов і Гарі Каспаров.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі