Рудьковський запевняє, що очолити СПУ замість Цушка йому дозволив «папа римський»

Поділитися
© Романа БАЛУКА
Серед кандидатів на посаду нового голови Соціалістичної партії України найбільш впевнено себе почуває екс-міністр транспорту і зв'язку Микола Рудьковський.

За словами голови київської обласної організації СПУ Василя Сільченка, сьогодні є три претенденти на цю посаду, Олександр Мороз, Валентина Семенюк-Самсоненко та Микола Рудьковський, але найбільш активний саме екс-міністр.

"Бажання стати лідером проявив Микола Рудьковський. Він відкрито заявив про свої амбіції, підкріпивши їх словами про те, що вже обговорив своє висунення, як він сказав, «з папою римським». Ми розуміємо, на якому високому рівні укладена ця домовленість, але ми також розуміємо і те, що домовленості з державними чиновниками партії влади не можуть бути для нас серйозним аргументом", - сказав Сільченко
«Коммерсанту-Украина».

Конкретизувати, хто ховається за фразою "папа римський» партійцям не вдалося.

"Коли ми безпосередньо запитали Василя Цушка «Хто такий папа римський, з ким ви домовилися?», він лише повторив: «Папа римський - це папа римський», чим, звичайно ж, образив тих, хто поставив питання. Втім, потім Цушко додав , що домовленістю не передбачено називати прізвища", - сказав Василь Сільченко.

Нагадаємо, що в найближчі вихідні на з'їзді СПУ буде обрано нового лідера партії, через те, що Василь Цушко подав у відставку.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі