Керівництво «5 каналу» запевнило, що після призначення Порошенка формат не зміниться

Поділитися
Робота «5 каналу» з призначенням його власника Петра Порошенка міністром економічного розвитку не зміниться. Тим не менше, генеральний продюсер 5 каналу Юрій Стець негативно оцінив призначення, заявивши, що «ця влада, разом з президентом і Кабінетом міністрів, має піти якомога швидше».

Генеральний продюсер "5 каналу" і народний депутат з фракції НУНС Юрій Стець заявив, що після того, як в уряд прийшов власник каналу Петро Порошенко, робота телеканалу не зміниться.

«Такого не може бути. Ключа, який може повернути у будь-який бік 5 канал, не існує. Його немає ні в кого», - зазначив він.

«"5 канал" - це близько 50-70 журналістів. Уявіть, що зараз їх викликають на килим і кажуть: панове, тепер ми працюємо інакше. І журналісти раптом вирішать, що їх це влаштовує. Це просто неймовірно. Такого ніколи не станеться. Порошенко цього б не хотів і ніколи про таке не попросить», - зазначив Стець.

Тим не менше, Стець негативно оцінив призначення Порошенка і заявив, що «ця влада, разом з президентом і Кабінетом міністрів, має піти якомога швидше».

«Я не можу оцінювати те, вдасться йому щось змінити у владі чи ні, це було б некоректно. Я знаю, що він упевнений у своїх силах. У мене немає ніяких сумнівів, що йому за свою роботу соромно не буде», - підкреслив Стець.

Відповідаючи на питання, чи підтримує він такий крок Порошенка, політик зазначив: "У мене є досвід 2006-2007 року, коли я вирішив йти в політику. Я розумів, що йому це буде некомфортно. Але він мені сказав наступне: «Так, напевно, мені це зараз не дуже зручно, але, тим не менше, я підтримую будь-яке твоє рішення». Те ж саме я зараз можу сказати йому. Я підтримую будь-яке його рішення, тому що він дуже близький мені. Так що я можу лише побажати йому успіху».

Але, за словами Стеця, з політичної точки зору він не може позитивно сприймати це рішення.

«Я для себе однозначно вирішив, що з цією владою я ніколи у житті співпрацювати не буду. Моя риторика щодо цієї влади не зміниться. Цього президента потрібно міняти. І чим швидше це трапиться, тим краще. Разом з усією владою», - зазначив він.

Як відомо, президент України Віктор Янукович призначив Порошенка міністром економічного розвитку і торгівлі. !zn

Читайте також:

Порошенко: Закон про держзакупівлі потребує серйозних змін

Призначення Порошенка «посилить Кабмін і вдарить по опозиції»

Порошенко призначений міністром економіки

Більшість українських телеканалів подає політичні події з безальтернативної точки зору, - дослідження

Українське ТБ приділяє провладним політикам удвічі більше уваги, ніж опозиції

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі