СБУ зібрала докази провини Тимошенко в справі ЄЕСУ

Поділитися
© do.gov.ua
Слідче управління СБУ безперервно веде роботу і вже готове передати нову справу проти Тимошенко до суду.

Слідство зібрало достатньо доказів провини екс-прем'єра України Юлії Тимошенко для передачі в суд кримінальної справи, що стосується діяльності корпорації «Єдині енергетичні системи України», відзначає глава Служби безпеки України Ігор Калінін.

«Слідче управління СБУ безперервно веде роботу, і на сьогоднішній день зібрано достатньо доказів, щоб здійснювати подальші процесуальні дії», - сказав Калінін.

За його словами, після ознайомлення Тимошенко та її захисників з матеріалами справи у встановлений судом строк (до 28 березня 2012 року) кримінальну справу з обвинувальним висновком буде направлено до прокуратури Харківської області. «Після цього прокурор при наявності підстав буде вирішувати питання про направлення справи до суду для розгляду по суті», - зазначив він.

При цьому він підкреслив: «Безпосередню оцінку доказам у кримінальній справі дає прокурор при затвердженні обвинувального висновку. А після оцінка буде дана судом». Як пояснив глава СБУ, рішення про те, який суд буде розглядати «справу ЄЕСУ», не знаходиться в компетенції СБУ. !zn

Читайте також:

Власенко: На Тимошенко можуть завести нову кримінальну справу

Рада підтримала звинувачення Тимошенко в державній зраді


Тимошенко готують новий термін - 15 років за державну зраду

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі