Сім'я Луценка оселиться в колонії

Поділитися
Сім'я Луценка оселиться в колонії © cvk.gov.ua
Екс-глава МВС відсвяткує свій 48-й день народження без делікатесів, але з дружиною. За словами прес-секретаря «Народної самооборони» Лариси Сарган, соратники готують Юрію Луценку подарунок, але який, поки секрет.

Цього тижня, 14 грудня, екс-глава МВС Юрій Луценко відзначить 48-й день народження. Свої іменини він вже другий рік святкує за ґратами.

«Ми готуємо подарунок нашому вождю. Він почує наше привітання, але при цьому шуміти під колонією ми не будемо. Подробиці - це поки секрет», - розповіла прес-секретар «Народної самооборони» Лариса Сарган (в минулому році соратники привітали Луценка, повісивши його портрет у вишиванці на мосту поблизу столичного Майдану Незалежності), пише Сегодня.

За словами Сарган, потішити Луценка чимось смачним у день народження не вийде. «На жаль, у Юрія Віталійовича зараз дієта, та й домашню їжу в колонії не приймають, - сказала вона. - Також у день народження Ірина Луценко намагатиметься поїхати до чоловіка в колонію, сподіваємося, що її пустять. Пізніше буде довгострокове триденне побачення Луценка з сім'єю».

Для самого ж Луценка у день народження, як і для інших ув'язнених, тюремники ніяких пільг не обіцяють. Втім, на одному зі своїх судів Луценко заявляв, що за ґратами відзначає свята мінеральною водою, тому що там є бульбашки, як у шампанському.

Нагадаємо, в лютому 2012 року Печерський райсуд Києва засудив Луценка до чотирьох років позбавлення волі за перевищення службових повноважень на посаді міністра внутрішніх справ у 2007-2010 роках. !zn

Читайте також:

Уряд готовий до кінця року виплатити Луценку 15 тисяч євро за незаконний арешт

Юрію Луценку може знадобитися операція

Лікарі не мають наміру лікувати Луценка в лікарні

Лікарі виявили в Луценка хвороби серця

Луценка привітали з днем народження банером у центрі Києва (фото)

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі