Штаб Путіна передрік Януковичу крах у разі відмови від Євразійського союзу

Поділитися
© kremlin.ru
Виборчий штаб Володимира Путіна назвав початком кінця відмову Віктора Януковича від інтеграції в Євразійський союз.

Виборчий штаб російського прем'єра Володимира Путіна передрікає крах Віктора Януковича і Партії регіонів у разі відмови від Євразійського союзу. Про це заявив в опублікованому в агітаційній брошурі "101 питання начальнику штабу" матеріалі начальник штабу Володимира Путіна, режисер Станіслав Говорухін.

Відзначаючи, що "Захід не збирається пускати Україну до Європейського союзу", весь тягар відповідальності за реалізацію цього плану глава народного штабу Володимира Путіна покладає саме на українського президента.

"У мене немає остаточної відповіді на питання, що обере Янукович, однак я точно знаю, що, всупереч усім ілюзіям нинішньої української влади, відмова від пропозиції Росії стане для Януковича і його Партії регіонів початком кінця. І дуже велика ймовірність того, що в результаті їхнього провалу політичний маятник в Україні знову хитнеться у бік більш радикальних антиросійських сил", - цитує Станіслава Говорухіна видання "Коммерсант-Украина".

Як відомо, сьогодні президент Віктор Янукович назвав шлях до Євросоюзу безальтернативним і закликав депутатів законодавчо забезпечити інтеграційний процес. !zn

Читайте також:

Янукович вважає шлях в Євросоюз безальтернативним

Штаб Путіна очолив автор фільму «Так жити не можна»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі