ЗМІ: Аваков знаходиться за кордоном

Поділитися
© vetka.by
Екс-голова Харківської облдержадміністрації Арсен Аваков у даний час знаходиться за кордоном, повідомляє УНІАН з посиланням на свої джерела.

«У зв'язку з політичними переслідуваннями і небезпекою розправи Харківська обласна організація «Батьківщини» ухвалила рішення про необхідність виїзду Авакова за кордон», - повідомив співрозмовник агентства.

Як заявив у свою чергу заступник голови Харківської обласної парторганізації «Батьківщини» Валерій Дудко, облорганізація партії вважає політично вмотивованим порушення кримінальної справи стосовно А.Авакова.

На його думку, «це нагадує загальний алгоритм дій нинішньої влади, який полягає в одному і тому ж - притягувати до кримінальної відповідальності за управлінські рішення». «За управлінське рішення, - додав В.Дудко, - притягувати керівника до відповідальності можна тільки в тому випадку, якщо за цим стоїть корислива вигода».

«Особисто Аваков за це нічого не отримав, тобто людину не спіймано на факті, і навряд чи судові структури зможуть довести протилежне», - переконаний В.Дудко.

«Іншими словами, - це «справа Тимошенко» у харківському регіоні, на харківській землі», - додав він.

Нагадаємо, прокуратура Харківської області за результатами перевірки протиправних дій колишнього глави облдержадміністрації порушила кримінальну справу стосовно службових осіб Харківської облдержадміністрації та Головного управління Держкомзему в Харківській області через земельні махінації у 2009 році. Як повідомили в облдержадміністрації, кримінальна справа порушена стосовно колишнього голови Харківської облдержадміністрації Арсена Авакова.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі