Спікер парламенту назвав історичну місію України - багатовекторність

ZN.UA Ексклюзив
Поділитися
Ринок для збуту українських товарів знаходиться в Росії, проте країна повинна жити за стандартами Євросоюзу, вважає спікер парламенту Рибак. На його думку, саме такої стратегії і дотримується президент.

Президент Віктор Янукович діє відповідно до історичної місії України, реалізуючи стратегію багатовекторності. Про це голова Верховної Ради Володимир Рибак заявив в інтерв'ю DT.UA.

«Сьогодні наш ринок - в Росії, а стандарти життя - в ЄС. Нам потрібно знаходити баланс, вибудовувати взаємовигідне партнерство з Росією і активно шукати ринки в Європі. Інакше не виходить. Президент діє саме в цьому напрямку. Багатовекторність - історична місія України. Це потрібно чесно визнати і не прикриватись подвійними стандартами», - сказав він.
При цьому він підкреслив, що вважає Україну європейською країною, громадяни якої заслуговують кращого життя. «І я, знаючи президента, знаючи, що він теж пережив злидні, глибоко переконаний, що глава держави не відступиться від своїх цілей», - сказав він.
Докладніше читайте в інтерв'ю Інни Ведерникової з Володимиром Рибаком у свіжому номері «Дзеркала тижня. Україна». !zn
Читайте також:
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі