Справу про побиття Мустафи Найєма охоронцями таємничого регіонала передано в прокуратуру

Поділитися
Міліція завершила перевірку заяви Мустафи Найєма про інцидент на з'їзді Партії регіонів. Розслідуванням справи про побиття журналіста займеться прокуратура Дніпровського району столиці.

Міліція завершила перевірку заяви журналіста "Української правди" Мустафи Найєма і передала справу у прокуратуру Дніпровського району Києва.

Про це у відповідь на запит міжвідомчого комітету з оперативного реагування на конфлікти за участю представників ЗМІ повідомили в управлінні Дніпровського РУ ГУ МВС України в Києві, повідомляє прес-служба президента України.

Міжвідомчий комітет з оперативного реагування направив запит до Міністерства внутрішніх справ України і Генеральної прокуратури України з проханням перевірити всі обставини цієї події, як тільки у ЗМІ стало відомо про інцидент з журналістом.

-На з'їзді Партії регіонів охоронці побили журналіста Мустафу Найєма

"Ми тримаємо цю справу на контролі і готові надавати допомогу представникам ЗМІ у забезпеченні безперешкодного виконання їхніх професійних обов'язків", - підкреслила прес-секретар президента України, керівник Міжвідомчої робочої групи з аналізу стану додержання законодавства про свободу слова та захисту прав журналістів Дарина Чепак.

Раніше повідомлялося, що охорона одного з делегатів з'їзду Партії регіонів побила журналіста Найєма. За словами журналіста, інцидент стався після того, як на шляху до виставкового центру, де проходив з'їзд партії, машина супроводу одного з делегатів підрізала його мотоцикл.

Свідками інциденту були співробітники ДАІ і регіонал Віталій Хомутинник. Депутат сказав, що він дізнається, чому охоронці так себе поводили, і здогадується, хто міг їхати в автівці.

Пізніше з телефону Хомутинника журналісту зателефонував якийсь чоловік і намагався прояснити цю ситуацію. Однак на запитання журналіста, з ким він говорить, йому відповіли, що це не важливо і ситуація не варта розголосу. !zn

Читайте також:

На з'їзді Партії регіонів охоронці побили журналіста Мустафу Найєма

Янукович не заздрить журналістам, які обговорюють його «солодке життя»


Перша п'ятірка Партії регіонів: Азаров, Таїсія Повалій, Тігіпко, Клюєв, Єфремов

В Україні слідом за Росією пропонують ввести кримінальне покарання за наклеп

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі