США включили "Хезболлу" в "чорний список" організацій, що підтримують сирійський режим

Поділитися
Згідно з санкціями, США заморожують банківські рахунки і вводять візові обмеження стосовно організацій, що надають підтримку режиму сирійського президента Башара Асада.

Міністерство фінансів США включило ліванське угруповання "Хезболла" до списку організацій, що підтримують режим сирійського президента Башара Асада і підпадають під санкції Вашингтона.

"Широка підтримка, яку надає "Хезболла" сирійському режиму, є істинним проявом сутності терористичної організації та її дестабілізуючого впливу в регіоні", - заявив у п'ятницю заступник міністра фінансів США з питань боротьби з тероризмом і фінансової розвідки Девід Коен.

Згідно з санкціями, США заморожують банківські рахунки і вводять візові обмеження проти організацій, що надають підтримку режиму сирійського президента Башара Асада.

Тим не менш, включення "Хезболли" в цей список не призведе до запровадження нових санкцій проти радикального шиїтського руху, оскільки "Хезболла" в США вже фігурує в списку терористичних організацій.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі