США знову закликали звільнити Тимошенко - напередодні головування в ОБСЄ

Поділитися
© news.intv.ua
Представник США при ОБСЄ закликає звільнити з-під варти і відновити політичні і громадянські права Юлії Тимошенко та інших діячів колишнього уряду. Пом'якшення позиції щодо колишніх чиновників особливо важливе для української влади у переддень головування України в ОБСЄ в 2013 році.

США закликають український уряд припинити переслідування екс-прем'єра Юлії Тимошенко та інших високопоставлених державних діячів за колишньої влади і звільнити їх з-під варти, йдеться в заяві представника США при ОБСЄ Іена Келлі.

«Проти колишнього прем'єр-міністра і 13 інших високопоставлених державних діячів колишнього уряду були порушені судові справи, а деяким із них і зовсім винесено обвинувальний вирок. США закликають звільнити їх з-під варти і відновити їхні політичні і громадянські права», - заявив Келлі.

Представник Вашингтона висловив стурбованість у зв'язку зі «станом Тимошенко, наданням їй необхідних медичних послуг, а також оголошеним голодуванням».

Келлі зазначив, що пом'якшення позиції щодо колишніх чиновників і політиків особливо важливе для української влади у переддень головування України в ОБСЄ в 2013 році. !zn

Читайте також:

США наполягають на звільненні Тимошенко

Гілларі Клінтон: США стурбовані поводженням з Юлією Тимошенко

В Держпенітенціарній службі неофіційно підтвердили, що Тимошенко голодує

Американський сенатор закликав не знижувати тиск на Україну і Білорусь

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі