Стретович залишив крісло голови ХДС

Поділитися
© velvet.by
У зв'язку з прийнятими змінами до статуту партії Християнсько-демократичний союз на ХIII позачерговому з'їзді лідер християнських демократів України Володимир Стретович зняв із себе повноваження голови партії.
У зв'язку з прийнятими змінами до статуту партії Християнсько-демократичний союз на ХIII позачерговому з'їзді лідер християнських демократів України Володимир Стретович зняв із себе повноваження голови партії.«Із прийняттям змін до Статуту припинилося моє головування у партії. Цією заявою я складаю із себе повноваження голови партії, з'їзд, а потім відповідні органи оберуть собі нового керівника. Моя епоха у християнській демократії в якості голови партії завершена. Рішення щодо подальшого перебування разом з вами я прийму особисто», - йдеться у заяві політика.ХДС вирішив брати участь у місцевих виборах самостійноПартія буде брати участь у виборах до місцевих органів влади самостійно. Таке рішення ухвалив з'їзд ХДС, повідомляє прес-служба депутатської групи «Право вибору». Народний депутат, член групи «Право вибору» Володимир Марущенко зазначив, що ХДС бачить Україну членом Європейського союзу. Він також підкреслив, що після місцевих виборів 31 жовтня перед ХДС буде стояти завдання «максимально деполітизувати місцеву владу». «Місцеве самоврядування має бути вільним від політики і наповненим конкретними справами на користь людей», - підкреслив Марущенко. Окрім того, з'їзд ХДС ухвалив новий принцип керування партією. Відтепер у партії ліквідується одноосібне керівництво. Між з'їздами керівними органами партії будуть Асамблея і Колегія. Також, як повідомляється на персональному сайті народного депутата Давида Жванії, з'їзд ХДС визнав депутатську групу «Право вибору» своїм політичним представництвом у парламенті. Нагадаємо, раніше відбулося засідання політради Християнсько-демократичного союзу, на якому партія ухвалила рішення про можливість співпраці із новою владою. На тому ж засіданні партквиток ХДС отримав депутат від НУ-НС Давид Жванія. Відзначимо також, чергові місцеві вибори в Україні призначені на 31 жовтня. Центральна виборча комісія оголосила про початок виборчої кампанії з 11 вересня нинішнього року. До 15 вересня комісія повинна сформувати склад обласних, міських і районних територіальних виборчих комісій.

За матеріалами ЛIГАБiзнесIнформ,  «Интерфакс-Украина»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі