Суд може достроково звільнити Юрія Луценка

Поділитися
Суд може достроково звільнити Юрія Луценка © cvk.gov.ua
У Менській колонії 24 грудня суд розгляне клопотання адвокатів Олексія Баганця, Ігоря Фоміна та Ігоря Балика про дострокове звільнення екс-глави МВС Юрія Луценка за станом здоров'я.

У залі судових засідань Менської виправної колонії 24 грудня о 10.00 відбудеться засідання суду щодо рішення звільнення екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка від подальшого відбування покарання.

Суд розгляне відповідне клопотання адвокатів Олексія Баганця, Ігоря Фоміна та Ігоря Балика про звільнення Луценка за станом здоров'я, подане в порядку ст. 539 КПК, повідомляє прес-служба партії «Народна самооборона».

Голова в судовому засіданні - суддя Менського районного суду О.Савченко.

Як повідомлялося, медична комісія підтвердила, що стан здоров'я екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка залишається задовільним.

Нагадаємо, 3 грудня тюремники перевели Луценка з Менської виправної колонії у Чернігівську обллікарню. При цьому екс-міністр був госпіталізований у гастроентерологічне відділення, хоча перебуває в окремій палаті під охороною в урологічному відділенні. Через три дні його відправили назад за ґрати.

Раніше прес-секретар партії Народна самооборона Лариса Сарган повідомила, що розширена медична комісія прийняла рішення про проведення операції Юрію Луценку протягом півроку. В ув'язненого виявили поліпи, які лікарі рекомендували видалити хірургічним шляхом.

Як повідомлялося, раніше в Ю.Луценка були виявлені поліпи, які лікарі рекомендували видалити хірургічним шляхом. !zn

Читайте також:

Луценку призначили суд прямо в колонії

Лікарі вважають, що Луценку не потрібна операція і радять сісти на дієту

Лікарі прийняли рішення оперувати Луценка

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі