Суд не дозволив Луценку лікування у стаціонарі

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Печерський районний суд Києва відмовив екс-голові МВС України Юрію Луценку в наданні дозволу на щоденне вивезення у стаціонар для належного лікування, і постановив «звернути увагу» керівництва Лук'янівського СІЗО на наявність важких захворювань у підсудного.

Окрім того, перед допитом свідків адвокат Олексій Баганець заявив клопотання, в якому просить суд дозволити фахівцям Міністерства охорони здоров'я провести лікування його підзахисного. Він нагадав, що останнє медичне обстеження проводилося місяць тому і з того часу стан здоров'я Ю.Луценка тільки погіршується.

В даний час суд приступив до допиту двадцять третього свідка Володимира Криволапчука, який у 2005 році обіймав посаду начальника Департаменту роботи з персоналом МВС, а зараз він працює заступником начальника Державного науково-дослідного інституту МВС.

Нагадаємо, сьогодні захисник Ю.Луценка Ірина Луценко на початку судового засідання звернулася до головуючого судді Сергія Вовка з клопотанням про надання дозволу на щоденне вивезення екс-міністра у стаціонар для належного лікування через погіршення стану його здоров'я, повідомляється на сайті партії «Народна самооборона».

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі