Суд відмовився розглядати другу справу проти Луценка без потерпілого

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Суд переніс слухання справи за звинуваченням Луценка у проведенні незаконного стеження за водієм екс-заступника голови СБУ на 1 червня на 8:30 для примусової доставки самого потерпілого - Давиденка.

Печерський районний суд Києва постановив не продовжувати судовий розгляд другої кримінальної справи стосовно колишнього міністра внутрішніх справ Україні Юрія Луценка без постраждалого Валентина Давиденка.

Про це заявила суддя Анна Медушевська, повернувшись з дорадчої кімнати. "Застосувати привід у судове засідання на 1 червня... до потерпілого Давиденка", - заявила Медушевська.

Таким чином, суд зобов'язав Генеральну прокуратуру України забезпечити явку потерпілого на судове засідання 1 червня о 8:30.

Судове засідання 18 травня закінчено.

Нагадаємо, у рамках даної кримінальної справи Луценка звинувачують у санкціонуванні незаконного стеження за водієм колишнього першого заступника глави СБУ Володимира Сацюка-Давиденка в рамках розслідування отруєння третього президента України Віктора Ющенка.

Цей епізод був виділений в окрему справу.

Обвинуваченими за епізодом разом з Луценком проходять колишні співробітники департаменту оперативної служби МВС Олег Павленов і Володимир Тарасенко.

Відзначимо також, що ще у серпні 2011 року водій екс-першого заступника голови СБУ, за яким і було організовано стеження, заявив, що не вважає себе потерпілим і не має до Луценка претензій. За його словами, всі слідчі заходи були законними. !zn

Читайте також:

Суд відмовився закрити другу справу проти Луценка і оголосив перерву до 18 травня

Почався розгляд у суді нової справи проти Луценка

Захист Луценка назвав дату розгляду судом апеляції

Лікарі запевняють, що стан здоров'я Луценко за час перебування в СІЗО навіть покращився

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі