Суддю-колядника Зварича відправили по етапу

Поділитися
«Осіб такого рангу» етапують у Менську виправну колонію, де утримуються засуджені представники правоохоронних органів.

Екс-глава Львівського апеляційного адміністративного суду Ігор Зварич у п'ятницю, 6 квітня, був відправлений по етапу для відбування покарання в одній з виправних колоній на території України, повідомляє агентство «Інтерфакс-Україна» з посиланням на джерело в правоохоронних органах.

«Його в Київському СІЗО вже немає. Його вивезено в колонію в п'ятницю», - повідомило джерело.

При цьому він не уточнив, в яку саме колонію відправлено Зварича, але зазначив, що, як показує досвід, «осіб такого рангу» етапують у Менську виправну колонію (Чернігівська обл.), де утримуються засуджені представники правоохоронних органів.

Як повідомлялося, 20 вересня 2011 Оболонський райсуд Києва засудив Зварича до 10 років позбавлення волі з конфіскацією всього майна. Крім того, його позбавили права обіймати будь-які посади в судах і виконувати організаційно-виконавчі функції в державних установах строком на 3 роки.

Зварич звинувачується в отриманні хабара в особливо великих розмірах. Кримінальну справу проти нього було порушено в грудні 2008 року, а в березні 2009 року він був затриманий.

У середу 4 квітня Апеляційний суд Києва не задовольнив розгляд скарги Зварича на вирок Оболонського райсуду, в якій той наполягав на незаконності прослуховування співробітниками СБУ його кабінету і те, що відеозаписи, які доводили факти хабарів, не повинні були розглядатися в суді. У своїй апеляції екс-суддя також наполягав на повній розшифровці телефонних розмов за жовтень 2007 року з нині покійним губернатором Львівської області Петром Олійником, в яких той нібито зізнавався, що показання проти Зварича його змусили зробити слідчі Генеральної прокуратури і тодішній президент Віктор Ющенко.

Зварич знаходиться в Київському слідчому ізоляторі (Лук'янівському СІЗО). !zn

Читайте також:

Апеляційний суд залишив вирок судді-колядника Зварича в силі

Пасенюк стверджує, що Зварич наговорює на нього з в'язниці

Судді-коляднику Зваричу дали 10 років

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі