Суслов залишив пост голови молодіжного крила партії «Батьківщина»

Поділитися
© dozor.kharkov.ua
Народний депутат від фракції «Блок Юлії Тимошенко-Батьківщина» Євген Суслов оголосив про відставку з посади голови молодіжного крила партії «Батьківщина» - громадської організації «Батьківщина молода», пише «Коммерсант-Украина».

Народний депутат від фракції «Блок Юлії Тимошенко-Батьківщина» Євген Суслов оголосив про відставку з посади голови молодіжного крила партії «Батьківщина» - громадської організації «Батьківщина молода», пише «Коммерсант-Украина».

Заяву про складання повноважень депутат зробив учора на закритому засіданні правління організації.

«У зв'язку з займаною посадою в Українській соціал-демократичної партії (УСДП - ред.) не вважаю можливим і моральним очолювати молодіжну організацію іншої, нехай навіть і братської партії», - заявив він.

Пізніше Суслов назвав й іншу причину відставки. «Деяким партійним лідерам було мало мого слова про те, що «Батьківщина молода» буде працювати у тому ж векторі, в якому працювала до мого вступу до УСДП, - сказав Суслов. - Сподіваюся, що новим керівником буде не парашутист, висаджений керівництвом партії, а активіст «Батьківщини молодої».

Не виключено, що розриву відносин Є.Суслова з «Батьківщиною» передувала низка подій, пов'язаних із проведенням міліцією обшуків у будинку депутата, а також відмова опозиції створити тимчасову слідчу комісію Ради з розслідування цих фактів.

Нового керівника молодіжного крила партії буде обрано на всеукраїнській конференції, яка пройде до 10 березня. До цього моменту виконувати обов'язки голови буде його перший заступник Олег Куявський.

Народний депутат Іван Кириленко («БЮТ-Батьківщина») вважає, що з відходом голови в роботі «Батьківщини молодої» нічого не зміниться.

Нагадаємо, Всеукраїнське молодіжне об'єднання «Батьківщина молода» було створено у травні 2007 року як незалежна організація. Її першим і поки єдиним головою був Євген Суслов. За даними «Батьківщини молодої», у 2012 році її чисельність склала 14 тисяч осіб.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі