Суспільство готують до силової доставки Тимошенко до суду, - Власенко

Поділитися
© president.lt
Метою заяв про те, що Юлія Тимошенко нібито качає прес, піднімає штангу і «майже готова представляти Україну на Олімпійських іграх в Лондоні», є підготовка українського суспільства до «силової незаконної» доставки екс-прем'єра в залу судового засідання 23 липня, переконаний Сергій Власенко.

Захисник екс-прем'єра Юлії Тимошенко Сергій Власенко вважає, що влада готує громадську думку до "незаконної силової доставки".

"Я глибоко обурений тими брехливими заявами, які були поширені вчора, про те, що Юлія Володимирівна Тимошенко нібито качає прес, піднімає штангу і майже готова представляти Україну на Олімпійських іграх в Лондоні. Насправді ці брехливі заяви зроблені з однією метою - підготувати українське суспільство до незаконних дій, які українська влада хоче зробити щодо Юлії Володимирівни Тимошенко для її силової незаконної доставки в залу судового засідання 23 липня", - сказав Власенко журналістам біля ЦКЛ № 5 в четвер.

Він зазначив, що коли Тимошенко займалася лікувальною фізкультурою, заняття проводилися тільки в положенні лежачи і на спеціальному обладнанні, однак зараз ці заняття припинені у зв'язку з невідомим шкірним захворюванням, що вразило екс-прем'єра.

"Незважаючи на те, що харківські лікарі проводили огляд і зафіксували це (шкірне захворювання) в її медичній картці, вони не можуть встановити причини цього захворювання. Протягом двох тижнів лікарі проводять лікування цієї хвороби, що є, на їхню думку, несумісним, з продовженням лікування спини...Сьогодні пройшов черговий огляд Юлії Тимошенко харківськими лікарями з цього питання, які абсолютно чітко вказали, що ще протягом мінімум 10 днів протипоказане лікування спини, тому що ще 10 днів вони не знімуть проблему з захворюванням шкіри у Юлії Володимирівни", - повідомив Власенко.

Він припустив також, що в міру наближення дати розгляду скарги Тимошенко в Європейському суді з прав людини (23 серпня), кількість "абсурдних заяв" щодо неї буде зростати.

"За 2 хвилини до брифінгу мені подзвонив ваш колега, який сказав, що у нього є інформація про те, що Тимошенко нібито організовує втечу. Юлія Володимирівна не те, що бігати, вона не може ходити, тому вона не може організувати навіть похід, не те, що втечу", - сказав Власенко.

Раніше ряд ЗМІ з посиланням на джерело в лікарні розповсюдив інформацію про те, що Тимошенко, яка проходить курс лікування в ЦКЛ № 5 в Харкові, активно качає прес і робить силові вправи.

"Прес вона качає у положенні лежачи шляхом підняття ніг на 45 градусів, де робить по 100 підйомів. Займається зі штангою, віджимає по 20 разів. Робить іноді два, іноді три підходи. Також фізіотерапевт займається з нею з маленькими гирями - по 5 кг в кожній руці. Тимошенко робить 2-3 підходи по 30-40 разів. Це те, що я бачив неодноразово. Я навіть цілеспрямовано рахував, скільки разів вона робить ті чи інші вправи, адже спочатку було трохи дивно таке бачити після того, як в пресі пишуть, що вона не ходить", - повідомило джерело. !zn

Читайте також:

«Батьківщина»: Режим Януковича позбавив Тимошенко права говорити по телефону

У Тимошенко 50% шкіри уражено новою невідомою хворобою, - Власенко

Тимошенко погрожувала вибити вікно в палаті через відмову дозволити їй телефонну розмову

Перенесення розгляду справи Тимошенко покликане не пустити її на вибори, - євродепутат

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі