Свідок нічого не змогла сказати щодо справи Луценка

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Печерський суд закінчив допит 29-го свідка у справі екс-міністра МВС Юрія Луценка Алли Щербак, яка у 2001 році була призначена в апарат міністра МВС на посаду помічника Міністра.

Черговий свідок нічого не розповів про обставини, за якими звинувачують Ю.Луценка.

«Я розповім, які обов'язки виконую, а в яких я стосунках з Л.Приступлюком і Ю.Луценком - я не розповім», - сказала А.Щербак.

Вона також пояснила, що з підсудним особисто не спілкувалася, а Л.Приступлюка особисто не знала. «Знаю, що він працював в апараті, оскільки ознайомилася з наказом на нього», - додала свідок.

А.Щербак також розповіла, що в її обов'язки входить підготовка проектів різних документів. На питання прокурора Дмитра Лобаня, чи бачила вона документ, де виконавцем був би Л.Приступлюк, свідок відповіла: «Я отримую свої документи. Ні, не бачила».

При цьому адвокат Ю.Луценка Олексій Баганець на запитання судді, чи будуть у захисту питання, відповів: «Ми не знаємо, що запитувати у цього свідка».

У даний момент суд розпочав допит старшого оперуповноваженого з особливо важливих справ УБОЗ МВС України Дмитра Максимова.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі