Свідок у справі Луценка заявив, що водієві стаж зарахували правильно

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Ніхто з тих, хто був присутній на засіданні кадрової комісії, не виступав проти зарахування водієві екс-міністра Леоніду Приступлюку цивільного стажу роботи в міліцейський стаж. Про це заявив Віталій Іщенко, який проходить у справі екс-міністра МВС Юрія Луценка як свідок.

За його словами, на засіданні комісії було зачитано лист з проханням зарахувати Л.Приступлюку у міліцейський стаж також стаж на цивільній роботі.

«Ніхто з присутніх на засіданні комісії не був проти прийняття цього рішення», - сказав В.Іщенко.

За його словами, відповідно до своїх посадових обов'язків він після цього підготував відповідний висновок, а надалі за вказівкою свого керівництва проект наказу з цього питання, який потім передав на реєстрацію.

Також під час допиту В.Іщенко підкреслив, що тодішнього першого заступника міністра внутрішніх справ Михайла Клюєва, як і інших заступників міністра, на засіданні комісії не було. Окрім того, за його словами, на засіданні не були присутні і безпосередні керівники Л.Приступлюка.

Нагадаємо, під час судового засідання у справі Ю.Луценка планується допит 148 свідків з боку звинувачення. Після цього будуть допитані свідки з боку захисту.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі