Син Януковича володіє фірмами в Нідерландах і Швейцарії

Поділитися
© l-news.org.ua
Українська корпорація "МАКО Холдинг" визнала приналежність фірми MAKO Trading SA, зареєстрованої в Женеві, і фірми MAKO Holding BV, зареєстрованої в Гаазі, синові президента - Олександру Януковичу. Компанії створені нібито з метою «налагодження зв'язків з європейськими партнерами та створення в Україні нових виробництв на найбільш сучасній технологічній основі».

У сина президента України Олександра Януковича є компанії в Швейцарії та Нідерландах.

Зокрема, швейцарська фірма MAKO Trading SA була зареєстрована 14 жовтня 2011 року в Женеві.
Про цю компанію можна знайти згадки в розкладі конференції "Coaltrans Switzerland", де обговорювалися питання ціни вугілля і торгів в Європі.
"Серед заходів конференції була заявлена ​​наступна компанія:" 02/03/12 17:00 - Mako Trading company: З нашою штаб-квартирою в Женеві ми є експортерами вугілля та антрациту з України", - йдеться в повідомленні.
Друга компанія - MAKO Holding B.V. - Була зареєстрована 27 жовтня 2011 року в місті Гаага. Її діяльність супроводжує юридична фірма ITPS (Netherlands) BV, яка займається оптимізацією податків.
Ця ж юридична фірма супроводжує діяльність голландської компанії Metinvest BV Ріната Ахметова і Вадима Новінського.
Крім того, директором обох європейських фірм Януковича був записаний Фелікс Блітштейн, який раніше керував швейцарською фірмою Leman Commodities SA, яку придбала група СКМ Ахметова
Прес-служба української корпорації Януковича "МАКО Холдинг" визнала приналежність цих європейських фірм синові президента: "Компанії MAKO Holding BV і MAKO Trading SA створені з ініціативи Олександра Януковича і є його власністю".
"Компанія MAKO Holding BV створена з метою пошуку та вивчення нових технологій європейського рівня, налагодження зв'язків з європейськими партнерами та створення в Україні нових виробництв на найбільш сучасній технологічній основі із залученням іноземних інвестицій", - заявили в прес-службі.
"Компанія MAKO Trading SA створена для пошуку додаткових можливостей збуту на європейському ринку виробленої в Україні продукції. На даний момент компанії не мають власності в Україні", - зазначили в корпорації. !zn
Читайте також:
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі