Телеканал «Рада» готовий придбати права на трансляцію боїв Кличка в парламенті

Поділитися
Телеканал «Рада» готовий придбати права на трансляцію боїв Кличка в парламенті © Сергея Старостенко, gazeta.ua
Телеканал «Рада» готовий до переговорів щодо промоутерських прав на бої Віталія Кличка. У той же час, лідеру «УДАРу» нагадали, що парламенту більше потрібні депутати, які прийшли працювати не кулаками, а головою.

Телеканал «Рада» готовий до переговорів з Віталієм Кличком. Про це йдеться в заяві телеканалу у відповідь на слова Кличка, що він битиметься в парламенті тоді, коли телеканал «Рада» купить права на трансляцію бою.

«Телеканал «Рада» з великим задоволенням і абсолютно серйозно готовий обговорити з Віталієм Кличком умови придбання промоутерських прав на його бої і показувати їх в рубриці, наприклад, «Робота депутата в окрузі», - заявили Українській правді у прес-службі. Телеканал нагадав, що «трансляція «боїв» у сесійній залі проводиться в режимі ексклюзивного багатокамерного показу, згідно з установчими документами Дирекції телерадіопрограм Верховної Ради на умовах рівного доступу до ефіру усіх «спортсменів».

У «РАДІ» зазначили, що розуміють, що Кличко пожартував про свою спроможність битися в парламенті, «оскільки український парламентаризм дійсно більше потребує депутатів, які прийшли працювати не кулаками, а головою».

Нагадаємо 25 грудня лідер фракції «УДАР» Віталій Кличко пожартував, що битися в парламенті буде тоді, коли телеканал «Рада» купить права на трансляцію бою. «Я ніколи не використовував свої спортивні якості у парламенті. Але якщо канал "Рада" купить промоутерські права (на бій), я продам», - засміявся Кличко.

Раніше Кличко заявляв, що намагатиметься не допускати бійок у Верховній Раді. На питання, чи готовий він постояти за свою фракцію в разі бійок у парламенті, Кличко відповів: «Я хочу, щоб Верховна Рада була незалежним інститутом влади. Щоб там приймалися закони, потрібні для країни і був майданчик для дискусії про розвиток країни. Ми будемо намагатися не допускати бійок, впливати іншими методами». !zn


Читайте також:

Кличко пожартував, що буде битися в Раді, якщо викуплять трансляцію

Кличко пообіцяв не битися у Верховній Раді

Другий день роботи нової Ради розпочався з великої бійки (ВІДЕО)

Міліція порушила справу через заподіяння тілесних ушкоджень «тушці» Табалову-молодшому в Раді

«Свобода» обіцяє і надалі діяти в Раді на межі фолу

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі