The New Yorker: Гілларі Клінтон боротиметься за посаду президента США

Поділитися
The New Yorker: Гілларі Клінтон боротиметься за посаду президента США © azerbaijan-irs.com
Незважаючи на заяву держсекретаря США про швидкий відхід з великої політики, американські ЗМІ очікують її балотування на президентських виборах 2016 року.

Девід Ремнік, головний редактор впливового американського журналу The New Yorker, стверджує, що Гілларі Клінтон, яка нині займає посаду держсекретаря США, виставить свою кандидатуру на президентських виборах 2016 року.

У статті, опублікованій на веб-сайті видання, Ремнік роз'яснює читачам, що прийшов до такого висновку після форуму Сабана, присвяченого політичним проблемам Ізраїлю.

Зарубіжна преса відзначає, що чутки про новий виток кар'єри Клінтон постійно циркулюють у ЗМІ, однак Ремнік став першим із шанованих політологів, хто офіційно заявив про це.

Він зазначає, що його здогадки підтвердили організатори згаданого вище заходу, які в ході форуму показали відеоролик, що виставляє досягнення держсекретаря у США у виключно райдужному світлі. Ремнік назвав це відео «міжнародною обкаткою» майбутньої передвиборної кампанії Клінтон.

Відзначимо, що The New York Times також опублікувала 4 грудня статтю, присвячену голові американського зовнішньополітичного відомства, де йдеться, що мер Нью-Йорка Майкл Блумберг запропонував Клінтон переключитися на місцеву політику і в майбутньому році змінити його на посту градоначальника «Великого Яблука».

Нагадаємо, що сама Клінтон раніше заявила в інтерв'ю The Wall Street Journal, що збирається покинути велику політику і присвятити свій час особистому життю. !zn

Читайте також:

Клінтон поставила Україну в один ряд із Білоруссю

Гілларі Клінтон підтвердила намір залишити пост держсекретаря США

Єгиптяни закидали Гілларі Клінтон помідорами і черевиками, а проводили криками «Моніка! Моніка!» (Відео)

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі