Тігіпко не може визначитися, як іти на вибори

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Сергій Тігіпко не виключає, що увійде до списку Партії регіонів. Ще місяць тому він «не виключав», що його партія піде на вибори самостійно.

Лідер партії «Сильна Україна» Сергій Тігіпко не виключає, що балотуватиметься до Верховної Ради за списками Партії регіонів. Про це він заявив в ефірі телеканалу «Інтер» увечері в п'ятницю, 27 січня, коментуючи процес об'єднання його партії з Партією регіонів.

«Що стосується списків, то дайте нам дійсно об'єднати партії. Мене дуже турбує ось ця ситуація. Не через те що рейтинги падають. Ви знаєте, рейтинги падають сьогодні, завтра їх можна підняти», - зазначив він.
«Якщо об'єднаємося, то незалежно від того, яким би я не був у списку, я максимально все зроблю для того, щоб партія регіонів набрала відповідну довіру», - уточнив політик.
При цьому С.Тігіпко припустив, що буде в списках. «У списки - допускаю», - сказав він.
Він також заявив, що працювати в парламент не піде.
«Я працював у парламенті - нуднувато. Виконавча влада набагато складніша, тут справжня сковорідка, але набагато цікавіше», - підсумував віце-прем'єр.
Як повідомлялося, С.Тігіпко увійшов до трійки «розчарувань» 2011 року, поступившись лише Віктору Януковичу.
Нагадаємо, що 16 серпня прем'єр-міністр України, лідер Партії регіонів Микола Азаров заявив про об'єднання партії з партією «Сильна Україна», яку очолює віце-прем'єр-міністр соціальної політики Сергій Тігіпко.
Вирішити питання про приєднання до Партії регіонів планувалося на з'їзді «Сильної України» 22 жовтня. Однак тоді було прийнято рішення провести додаткові консультації з регіоналами і остаточно поставити крапку на другому етапі з'їзду через 20-30 днів.
У грудні 2011 року С.Тігіпко заявив, що переговорний процес про об'єднання його політсили з Партією регіонів ще не завершений і не виключив, що на парламентські вибори партія може піти самостійно. ! Zn
Читайте також
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі