Тимошенко буде лежати на бетонній підлозі, поки до неї не пустять Турчинова і Яценюка

Поділитися
Екс-прем'єр влаштувала демарш у лікарні після відмови в побаченні з лідерами об'єднаної опозиції. На знак протесту Тимошенко лягла на підлогу перед входом в палату і заявила, що не встане, поки їй не дадуть побачитися з соратниками.

Екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко на знак протесту проти недопуску до неї лідерів Об'єднаної опозиції лягла на підлогу перед входом в свою палату в ЦКЛ «Укрзалізниці» в Харкові.

Про це журналістам біля харківської лікарні повідомив захисник Тимошенко, народний депутат Сергій Власенко. «На знак протесту того, що відбувається, зараз Юлія Володимирівна лежить на підлозі перед входом в її палату, і відмовляється здійснювати будь-які дії доти, поки не будуть виконані її законні вимоги щодо допуску до неї на короткострокове побачення тих людей, про яких вона говорила. Підлога бетонна», - підкреслив Власенко.

- Тимошенко заборонили зустрічатися з Яценюком і Турчиновим до закінчення лікування

Він зазначив, що Тимошенко збирається лежати на підлозі доти, поки до неї не допустять лідерів Об'єднаної позиції Олександра Турчинова, Арсенія Яценюка і Григорія Немирю.

Власенко зазначив, що лідери опозиції щойно відбули з лікарні, але не виїхали з Харкова. Захисник повідомив, що Тимошенко буде застосовувати всі можливі заходи для того, щоб домогтися свого права на короткострокове побачення.

Нагадаємо, керівництво Качанівської колонії відмовило Юлії Тимошенко у зустрічі з лідерами опозиції Арсенієм Яценюком, Олександром Турчиновим та Григорієм Немирею.

Пенітенціарна служба роз'яснила, що побачення із засудженими, які проходять курс лікування в стаціонарних умовах, на період лікування призупиняються - право на спілкування з засудженими мають тільки адвокати і медичний персонал. Пенітенціарна служба також висловила занепокоєння, що зустрічі погано впливають на здоров'я екс-прем'єра. !zn

Читайте також:

Хорошковський вважає, що ув’язнення Тимошенко пішло на користь судовій системі

Янукович побажав Тимошенко якнайшвидшого одужання, щоб суд вирішив, чи винна вона

Сенат США прийняв резолюцію по Україні з вимогою звільнити Тимошенко

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі