Тимошенко лікуватимуть у лікарні без наручників і відеоспостереження

Поділитися
© sumanl.com.np
Охороняти в лікарні Юлію Тимошенко будуть співробітниці колонії. Тюремники обіцяють не застосовувати наручники. Відеоспостереження у лікарні ведеться тільки у коридорі, у палаті екс-прем'єра його не буде. У лікарні для Тимошенко передбачено: палату, де є ліжко, шафу, бра для читання, умивальник, електрочайник, кулер з водою і плазмовий телевізор, окремий туалет, а також кімнату для прийому їжі і кімнату для зустрічі з захисниками.

У палаті Центральної клінічної лікарні №5 у Харкові, де планується лікувати екс-прем'єра Юлію Тимошенко, відеоспостереження не передбачено, заявив в.о. начальника управління пенітенціарної служби у Харківській області Євген Бараш.

«Ми готові доставити Юлію Володимирівну сюди для забезпечення стаціонарного лікування і забезпечити їй відповідну охорону, охороняти її будуть співробітники колонії жіночої статі. Ніяких наручників застосовуватися не буде. У палаті відеоспостереження ніякого не буде. У коридорах відеоспостереження є практично у всій лікарні. Це (відеоспостереження у коридорах) будуть здійснювати співробітники органів внутрішніх справ», - сказав він журналістам у ЦКЛ №5 у середу.

Для перебування Тимошенко передбачено три приміщення на 9-му поверсі лікарні: палата, де є ліжко, шафа, бра для читання, умивальник, електрочайник, кулер з водою і плазмовий телевізор, окремий туалет, а також кімната для прийому їжі і кімната для зустрічі з захисниками.

На цьому ж поверсі знаходиться кабінет для плазмофорезу, а також для проведення різних процедур, в якому є стіл витягнення і стіл Побота - для проведення лікувальної фізкультури.

Як повідомив головлікар лікарні Михайло Афанасьєв, фізіотерапевтичні процедури планується проводити безпосередньо у палаті Тимошенко, а в разі необхідності використання столів її доставлять у кабінет для плазмофорезу.

Він також підкреслив, що можливе перебування Тимошенко у лікарні не вплине на режим роботи установи. !zn

Читайте також:

Тимошенко дозволили зустрітися з представниками Freedom House

Німецькі лікарі перевірять лікарню, де планується лікувати Тимошенко

МОЗ вирішить, чи потрібне Луценку лікування за межами СІЗО

Глави українських церков попросили Януковича звільнити Тимошенко, Московський патріархат утримався

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі