Тимошенко готова оприлюднити свій діагноз через брехню влади

Поділитися
© cimecontenziose.blog.lettera43.it
Екс-прем'єр дозволила своєму адвокату оприлюднити діагноз.

Захисник екс-прем'єра Юлії Тимошенко Сергій Власенко заявив, що має письмову згоду Ю.Тимошенко на оприлюднення її діагнозу в разі потреби.

«Я отримав письмову згоду Юлії Тимошенко на оприлюднення повністю або частково її діагнозу, залежно від тієї брехні, яке буде поширюватися владою. Я маю такі повноваження, але поки я вважаю, що це передчасно до остаточного висновку канадських і німецьких лікарів», - сказав Власенко.

Він вважає, що влада почала кампанію з дискредитації іноземних лікарів, які брали участь в обстеженні Ю.Тимошенко 14-15 лютого.

Він стверджує, що стан Ю.Тимошенко важкий, екс-прем'єр потребує серйозного лікування. Тим не менш, у п'ятницю, за словами С.Власенка, знову проходило ознайомлення з матеріалами справи.

Нагадаємо, 16 лютого член медичної комісії, керівник відділення Інституту нейрохірургії ім.Ромоданова Євген Педаченко заявив у Харкові, що стан здоров'я Ю.Тимошенко не вимагає оперативного втручання.

У понеділок в Україну для обстеження Тимошенко прибули два лікарі з Німеччини і три з Канади. До складу комісії також були включені українські медики. Раніше в середу у Державній пенітенціарній службі України повідомили, що Тимошенко відмовилася від медобстеження.

Захисник екс-прем'єра Сергій Власенко підтвердив інформацію, що Тимошенко відмовилася від обстеження комісією українських лікарів, і заявив, що вона «передала чергове письмове звернення про те, що не заперечує, щоб її обстежили німецькі та канадські лікарі у присутності представника Держпенітенціарної системи, як вимагає чинне законодавство».

Лікарі з Німеччини у вівторок ввечері завершили медичне обстеження стану здоров'я екс-прем'єра і покинули Україну, залишивши результати у запечатаному конверті до висновків своїх канадських колег. Це робиться для об'єктивності і підтвердження незалежності роботи міжнародної медичної групи.

Заступник глави парламентської фракції Партії регіонів Вадим Колесніченко вважає, що Тимошенко симулює погіршення стану здоров'я.

«Її захисту вже ніхто не повірить, коли вони знову будуть розповідати про погіршення здоров'я замість пошуку юридичних доказів правоти своєї підзахисної», - додав він. !zn

Читайте також:

Німецькі медики поставили діагноз Тимошенко


Іноземним медикам роз'яснили, як поводити себе з Тимошенко

Перед візитом іноземних лікарів здоров'я Тимошенко поліпшилося


У ПР вважають, що у Тимошенко можуть виявити «запалення хитрощів»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі