Тимошенко не бачила остаточного списку Об'єднаної опозиції

Поділитися
© gazetavv.com
Юлія Тимошенко бачила списки Об'єднаної опозиції за тиждень до з'їзду і, оскільки кандидатури узгоджуються до останнього моменту, вона делегувала Олександру Турчинову право вносити зміни в попередній варіант.

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко не бачила остаточного варіанту виборчого списку Об'єднаної опозиції. Про це заявив її адвокат Сергій Власенко.

"Юлія Володимирівна бачила списки Об'єднаної опозиції. Однак її зустріч із Олександром Турчиновим відбувалася за тиждень до з'їзду. А списки узгоджуються до останнього моменту. Юлія Володимирівна висловила Турчинову свої побажання. Вони обговорили загальні підходи до формування списків. Вона делегувала Олександру Валентиновичу право вносити зміни у попередньо погоджений ними варіант", - зазначив він.
За словами Власенка, екс-прем'єр не ставила перед Об'єднаною опозицією умову, аби в списку були її донька Євгенія та тітка Антоніна Ульяхіна.
"Тимошенко проти того, щоб у парламент йшли родичі тільки через родинні зв'язки. Особисто я вважаю, що Євгенія на сьогоднішній день є досить ефективним членом команди Об'єднаної опозиції. Якби вона захотіла, то була б ефективною і в парламенті", - підкреслив Власенко.
Говорячи про те, чи зареєструє ЦВК Тимошенко кандидатом у народні депутати, "бютівець" зауважив: "Не для того, аби Тимошенко брала участь у виборах, Віктор Янукович, наплювавши на закони, позицію українських громадян та Європейського союзу, давав команду її арештувати. У них є основне завдання – усунення з політичної арени основного конкурента у звірячий спосіб. Німецькі лікарі неодноразово говорили, що якщо б вони не змусили українську владу перевести Юлію Володимирівну в лікарню, дуже вірогідною була її інвалідність". !zn
Читайте також:

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі