Тимошенко не хоче, щоб Янукович її помилував

Поділитися
© Eurosport
Тимошенко заявила, що не потребує помилування, бо не здійснила ніякого злочину.

Екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко не чекає від президента Віктора Януковича помилування і не має наміру звертатися до нього з відповідним проханням. Таку заяву Тимошенко оприлюднила прес-служба партії «Батьківщина».

«У своєму нещодавньому телевізійному інтерв'ю Віктор Янукович дав зрозуміти, що готовий мене «помилувати», якщо я про це попрошу і тим самим визнаю свою провину. Ця цинічна пропозиція - категорично неприйнятна. Я не здійснила ніякого злочину, а справи проти мене від «а» до «я» сфальсифіковано за прямим наказом Януковича», - заявила Тимошенко.

Екс-прем'єр у черговий раз підкреслила, що Янукович ніколи не дочекається від неї ніякого прохання. «Так само і я не чекаю і не хочу від нього ніякої "милості". Незважаючи на знущання і переслідування, Януковичу не вдасться мене зламати. Я присвятила своє життя боротьбі за свободу і незалежність демократичної України, і з цього шляху ніколи не зверну", - заявила Тимошенко.

Як відомо, Віктор Янукович вважає питання про помилування Тимошенко актуальним. «Процедура помилування також передбачена у законодавстві. І я вам хочу сказати, якщо ця процедура буде, а вона починається з заяви засудженої людини, звернення до президента, у президента є комісія, яка розглядає це помилування. І я переконаний, що за Конституцією ми повинні розглянути це питання і прийняти рішення. Тоді це питання буде до мене», - сказав він в одному з інтерв'ю.

Читайте також:

Тимошенко не може бути помилувано, - експерт


Тимошенко про вирок Луценка: Ми готові платити своєю свободою за звільнення країни від Януковича

Тимошенко з Клінтоном і Колем потрапила до списку номінантів на «Нобеля»

Янукович сподівається на прохання Тимошенко про помилування

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі