Тимошенко не виключає, що парламентські вибори закінчаться новою революцією

Поділитися
Екс-прем'єр вважає, що парламентські вибори-2012 можуть закінчитися революцією, але не такою мирною, як це було у 2004 році. На думку політика, Україна потребує допомоги демократичного світу.

Екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко не виключає виникнення в Україні масштабних акцій протесту проти фальсифікації результатів виборів до Верховної Ради України.

«Це може закінчитися новою революцією, але далеко не так мирно, як це було в 2004 році. Ось чому Україна потребує допомоги демократичного світу зараз, коли ще існує шанс повернути Україну в європейську сім'ю з європейськими цінностями. Зараз, а не після виборів, коли буде вже занадто пізно», - вважає вона.

Тимошенко також заявляє, що не підтримує введення санкцій проти української держави і громадян України. На її думку, міжнародне співтовариство має «політично і морально» ізолювати владу, повідомляє офіційний сайт екс-прем'єра.

«Як може бути країна покарана двічі? Усередині - диктатурою, а зовні - санкціями? Однак демократичний світ повинен переглянути свої відносини з диктаторами. Великі держави не повинні задовольнятися успіхами економіки, вони також повинні забезпечити дотримання їхніх цінностей - свободи, справедливості, демократії та мирного життя для людей», - зазначила екс-прем'єр.

«Після вступу Януковича на посаду президента, у нього був неймовірний другий шанс виправити свої помилки, які він зробив до Помаранчевої революції, і стати шанованим лідером, що просуває Україну до членства в Євросоюзі. Замість цього він втратив все, що міг втратити політик: повагу і довіру. Навіть якщо він фальсифікує результати парламентських виборів у жовтні і отримає більшість, він, у кінцевому рахунку, програє», - переконана Тимошенко.

Нагадаємо, у жовтні в Україні відбудуться парламентські вибори. ЦВК відмовилася включити кандидатуру Тимошенко у партійний список Батьківщини, мотивуючи це тим, що екс-прем'єр-міністр має непогашену судимість. !zn

Читайте також:

Представник української влади в Євросуді: Тимошенко буде складно довести свою правоту

Тимошенко вимагає для себе конфіденційності

Тюремне відомство заявило, що Тимошенко погрожувала «наставити собі синці та показати їх пресі»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі