Тимошенко відмовилася лікуватися на знак протесту проти оприлюднення її розпорядку дня

Поділитися
Тимошенко обурена тим, що у ЗМІ незаконно були опубліковані конфіденційні дані про її лікування. МОЗ стверджує, що не оприлюднив жодної офіційної інформації з цього приводу.

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко, яка проходить лікування у лікарні «Укрзалізниці» в Харкові, відмовилася від медичних процедур через те, що ЗМІ оприлюднили її розпорядок дня.

Про це на брифінгу перед Харківською лікарнею сказав журналістам заступник міністра охорони здоров'я Олександр Толстанов.

«Було позитивне покращення. Збільшення обсягу харчування і поліпшення самопочуття, але, на жаль, це було зафіксовано німецьким лікарем, я вам передаю, оскільки він передав мені, про те, що Юлія Володимирівна відмовилася від виконання процедур», - сказав Толстанов.

Він зазначив, що відповідно до розпорядку дня протягом дня до Тимошенко заходили медичні працівники і ще раз пропонували їй проведення медичних процедур.

За словами заступника міністра, Тимошенко і вдруге відмовилася від медичних процедур. «Це було, безумовно, заактовано», - підкреслив він.

За словами Толстанова, Тимошенко мотивувала свою відмову тим, що у ЗМІ був оприлюднений список процедур, які отримує екс-прем'єр.

Дочка Тимошенко Євгенія, яка була присутня на брифінгу, заявила, що у ЗМІ незаконно були опубліковані конфіденційні дані про її матір.

Толстанов спростував це, що працівники МОЗ оприлюднили якусь офіційну інформацію.

Як повідомлялося, Юлія Тимошенко погодилася на переведення у центральну клінічну лікарню «Укрзалізниці» за умови, якщо її лікарем буде лікар з німецької клініки «Шаріте» Лутц Хармс. !zn

Читайте також:

Тимошенко буде проходити сім лікувальних процедур на день (документ)

Німецький лікар розповів про хворобу Тимошенко: Це не лікується фізіотерапією і кількома пігулками

В ДПтС пояснили, навіщо відеокамери у палаті Тимошенко

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі