Тимошенко відмовилася від огляду і не має претензій до медпрацівників

Поділитися
Екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко в середу, 11 січня, відмовилася від медичного огляду комісії МОЗ, до складу якої увійшли провідні фахівці Головного управління охорони здоров'я Харківської обласної державної адміністрації, у тому числі два доктори медичних наук.

Як повідомляє прес-служба Державної пенітенціарної служби, комісія прибула за зверненням керівництва Качанівської виправної колонії, в якій знаходиться Ю.Тимошенко.

«Від запропонованого медичного огляду Ю.Тимошенко відмовилася. При цьому вона зазначила, що не має претензій до медичних працівників Державної пенітенціарної служби та МОЗ України», - йдеться в повідомленні відомства.

У Державній пенітенціарній службі також зазначили, що фахівці МОЗ надали рекомендації щодо продовження призначеного лікування Ю.Тимошенко.

Нагадаємо, раніше голова Державної пенітенціарної служби Олександр Лисицький заявив, що екс-прем'єр-міністр України понад 20 разів відмовлялася проходити комплексне обстеження.

Ю.Тимошенко неодноразово відмовлялася здавати аналіз крові, вимагаючи залучити до цього тільки лікарів, яким вона довіряє.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі