Тимошенко відсвяткувала у в’язниці найщасливіший день народження

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Юлія Тимошенко подякувала всім, хто в неділю, 27 листопада, прийшов під стіни Лук’янівської в’язниці поздоровити її з днем народження.

«Саме цей день народження для мене – найщасливіший», – йдеться в повідомленні, розміщеному на її сайті.

«На жаль, у країні, де режим установив свої порядки, тюрма – це сьогодні плата за право не зраджувати собі та тим, хто на мене покладає надію в політиці; це плата за право називати добро та зло своїми іменами: абсурд називати абсурдом, режим – режимом та застосовувати всі допустимі методи його ліквідації заради повернення країни до нормального життя», - відзначила Ю.Тимошенко.

«Чи готова я обміняти цю моральну, духовну свободу на фізичний вихід з-за ґрат, якщо режим так ставить питання? Ні, не готова. Бо тоді є ризик потрапити в значно гіршу внутрішню в’язницю страху, приниження, бездіяльності, безцільності існування. За свободу діяти вільно, незалежно я готова платити найвищу ціну», - заявила вона.

«Я вдячна всім, хто передав мені свої привітання, дякую всім, хто прийшов до СІЗО. Я дякую вам за кожну квітку, за кожне добре слово, за кожен дитячий малюнок, за кожну пісню, подаровану мені друзями, яких я люблю», - йдеться в повідомленні.

«На жаль, я не змогла побачити квіти, які ви мені подарували, та почути ваші привітання, але я знаю, що вони є...» - сказала Ю.Тимошенко.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі