Тимошенко передала на Захід «програму оборони демократії» від «диктатора» Януковича

Поділитися
Згідно з «програмою оборони демократії», яку оприлюднила Юлія Тимошенко, демократичний світ мав би негайно створити механізм міжнародних антикорупційних розслідувань проти владних диктаторів і їхнього оточення – усі їхні незаконно здобуті активи необхідно арештовувати і конфісковувати. Їх треба оголошувати персонами нон-ґрата в кожній демократичній країні.

Колишня Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко оприлюднила сьогодні звернення до демократичних країн, міжнародних організацій і українців у світі, у якому закликала не заохочувати «диктатора», президента Віктора Януковича, і заявила, що майбутні парламентські вибори в Україні вже сфальшовані.

Звернення оприлюднила в Вашингтоні у США і зачитала на прес-конференції уривки з нього дочка колишнього прем’єра Євгенія Тимошенко.

У тексті більш як на вісім сторінок Юлія Тимошенко змальовує становище в Україні з її погляду, за яким усім свавільно править і все розкрадає президент Янукович і його «сім’я». Янукович не здійснює реформи, а займається крадійством, корупцією і рекетом, заявила, зокрема, Тимошенко.

- Сенат США прийняв резолюцію, в якій закликав звільнити Тимошенко

Вона закликала демократичний світ «негайно, ще до виборів в Україні, знайти спосіб розірвати зашморг диктатури, перш ніж фальсифіковані вибори нададуть їй беззаперечну владу», бо, за її словами, після виборів буде вже пізно.

Тимошенко вважає, що демократичний світ уміє усувати диктатури в суверенних країнах швидко, без насильства і в межах міжнародного права. Вона запропонувала «програму оборони демократії», яка має стосуватися не лише України, а всіх диктаторів.

Для цього, написала Тимошенко, демократичний світ мав би негайно створити механізм міжнародних антикорупційних розслідувань проти владних диктаторів і їхнього оточення. Усі їхні незаконно здобуті активи необхідно арештовувати і конфісковувати. Також, на її думку, необхідно судами переслідувати диктаторів і їхнє оточення в усіх країнах, те ті здійснювали корупційні дії. І, нарешті, їх треба оголошувати персонами нон-ґрата в кожній демократичній країні, заявила Тимошенко. !zn

Читайте також:

Янукович побажав Тимошенко якнайшвидшого одужання, щоб суд вирішив, чи винна вона

МЗС України запевнив, що рішення про санкції у справі Тимошенко не відображає позицію Сенату США

Тимошенко більше не потребує стаціонару, але поки залишиться в лікарні

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі