Тимошенко погрожувала вибити вікно в палаті через відмову дозволити їй телефонну розмову

Поділитися
© vtabloid.com
За інформацією пенітенціарної служби, 18 липня екс-прем'єр звернулася з вимогою надати їй право на телефонну розмову. Співробітники пенітенціарної служби відмовили в проханні, посилаючись на законодавство. У відповідь Тимошенко пообіцяла вибити вікно в своїй лікарняній палаті, щоб, за її словами, "спілкуватися з тим, з ким вважаю за потрібне".

Екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко вимагала від керівництва Качанівської колонії право на телефонну розмову. Отримавши відмову, вона написала заяву із погрозою вибити вікно в палаті харківської лікарні, повідомляє прес-служба Державної пенітенціарної служби.

"Тимошенко шантажує співробітників пенітенціарної служби і погрожуєте вибити вікно в лікарняній палаті", - йдеться в повідомленні прес-служби, яка посилається на заяву Тимошенко.
За інформацією пенітенціарної служби, 18 липня екс-прем'єр звернулася до керівництва колонії з вимогою надати їй право на телефонну розмову. Співробітники пенітенціарної служби роз'яснили Тимошенко, що відповідно до чинного законодавства, вона має таке право і зможе ним скористатися в спеціальному приміщенні виправної установи зі стаціонарного таксофона, як це передбачено нормативними документами та інструкціями пенітенціарної системи України.
Крім того, екс-прем'єру роз'яснили, що працівники пенітенціарної служби не мають права надавати свої мобільні телефони ув'язненим для приватних розмов.
"Однак Тимошенко в письмовій формі повідомила керівництву колонії про наміри вибити вікно в своїй лікарняній палаті, щоб, за її словами, "спілкуватися з тим, з ким вважаю за потрібне, по телефону своїх прихильників під вікнами моєї лікарняної палати", - повідомляє прес-служба .
В даний час співробітники пенітенціарної служби продовжують спілкування з Тимошенко.
Печерський районний суд Києва засудив Тимошенко до 7 років позбавлення волі за перевищення повноважень під час підписання газових контрактів з Росією в 2009-м році 11 жовтня 2011 року. Вона відбуває покарання у Качанівській виправній колонії в Харкові з кінця грудня 2011 року.
Захист неодноразово заявляв про проблеми зі здоров'ям ще під час її перебування в Київському СІЗО і вимагав обстеження незалежними медиками, оскільки Тимошенко не довіряє українським лікарям. 9 травня Тимошенко перевели з колонії в ЦКЛ №5. Тактику і медикаментозне лікування екс-прем'єра в ЦКБ № 5 визначають німецькі лікарі з клініки «Шаріте». !zn
Читайте також:
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі