Тимошенко поки відмовилася переїжджати у харківську лікарню на лікування

Поділитися
© vtabloid.com
Екс-прем'єр у розмові з лікарями не виключила, що може все-таки погодитися на переїзд до лікарні Харкова 9 травня, і пояснила це тим, що "вона не відмовляється від стаціонарного лікування".

Екс-прем'єр України Юлія Тимошенко відмовилася 8 травня під час спілкування з німецьким лікарем Лютцом Хармсом від переїзду у ЦКБ № 5 "Укрзалізниці" у Харкові і початку лікування, повідомляє прес-служба Державної пенітенціарної служби України.

"8 травня під час спілкування з німецьким лікарем Тимошенко відмовилася почати рекомендований їй німецькими та українськими лікарями курс реабілітаційних процедур в умовах стаціонарного закладу - Центральної клінічної лікарні "Укрзалізниці". Своє рішення вона мотивувала тим, що їй потрібен ще час для роздумів і спілкування з адвокатами", - йдеться в повідомленні.

У той же час, за інформацією прес-служби, Тимошенко в розмові з лікарями не виключила, що може все-таки погодитися на переїзд до лікарні Харкова 9 травня, і пояснила це тим, що "вона не відмовляється від стаціонарного лікування".

Як повідомлялося, після зустрічі 4 травня з лікарями німецької клініки «Шаріте» Тимошенко попередньо погодилася на лікування у лікарні залізничників в Харкові з 8 травня, якщо прибуде німецький лікар з цієї клініки.

Прес-служба Державної пенітенціарної служби України у той же день повідомила, що лікар з клініки «Шаріте» 8 травня прибуде в ЦКБ № 5, «для проведення спільного лікування Тимошенко німецькими та українськими лікарями».

7 травня захисник екс-прем'єра Олександр Плахотнюк повідомив, що питання про переведення Тимошенко на лікування в ЦКБ № 5 поки не вирішено. Він також вважає, що навіть якщо Тимошенко переведуть у ЦКБ, починати лікування одразу - «це смерті подібно», оскільки вона голодує «майже 20 днів» і після голодування організму потрібна реабілітація.

8 травня медкомісія на чолі з першим заступником міністра охорони здоров'я України Раїсою Моісеєнко оглянула лікарняний блок лікарні «Укрзалізниці», після чого вирушила до Качанівської виправної колонії для зустрічі з Тимошенко. !zn

Читайте також:

МОЗ: Тимошенко погодилася з 8 травня лікуватися в харківській лікарні

Тимошенко закликала прихильників припинити голодування, а світ - допомогти відстояти демократію

Керівництво Качанівської колонії запевняє, що Тимошенко добре виглядає і навіть жартує


У мережі з'явилися знімки синців Тимошенко (фото)

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі