Тимошенко запросила Януковича до Качанівської колонії

Поділитися
Екс-прем'єр вважає, що, проводячи косметичний ремонт в Качанівській колонії, влада намагається переконати міжнародне співтовариство в тому, що за ґратами нібито створені «райські умови».

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко вважає, що президент Віктор Янукович готує стосовно неї чергову провокацію, здійснюючи косметичний ремонт у Качанівській виправній колонії, де вона перебуває.

Тимошенко зазначила, що мова йде про підготовку спеціальної пропагандистської операції владного режиму з косметичного переобладнання Качанівської колонії для того, щоб переконати громадськість, пресу, міжнародне співтовариство у тому, що для Тимошенко за ґратами нібито створені «райські умови».

«Наразі на території колонії авральними темпами формується нове, показне «потьомкінське село». З усієї області звозиться медичне обладнання, фарбуються стіни, прибирається сміття. Залишилося тільки поставити слоників на вікна, постелити ведмежу шкуру на підлогу і побудувати джакузі з фанери. Така тактика не нова в історії. Можемо пригадати, як ще у фашистській Німеччині возили спостерігачів по концтаборах, щоб показати, що це всього лише поліклініки. Я не схиляюся до того, щоб порівняти Януковича з Гітлером, але поведінка влади така сама: сказати на чорне біле, ввести в оману людей, спотворити реальність», - йдеться в повідомленні Тимошенко, яке цитує прес-служба «Батьківщини»

Тимошенко впевнена, що влада хоче показати, що лікує людей у в'язниці, хоча навчилася тільки знущатися і вбивати. «З усією відповідальністю заявляю, що умови у Качанівський колонії такі - як у в'язниці, де неможливо ані жити, ані лікуватися. Нікому ніколи не побажаю перебувати в таких «нормальних», за твердженням влади, умовах», - йдеться в її заяві.

Екс-прем'єр сподівається, що владі не вдасться маніпулювати громадською думкою, не вдасться прикрити наявність у країні політичних в'язнів, політичних репресій і переслідувань.

«Якщо ж Янукович і надалі буде стверджувати, що у мене в колонії «все добре», то я запрошую його сюди «на лікування», хоча б для визначення контрасту з Межигір'ям», - сказав вона.

Окрім того, екс-прем'єр заявляє, що інформація про її вимогу забезпечити лікування в німецькій клініці є неправдою. !zn

Читайте також:

Тимошенко готують новий термін - 15 років за державну зраду

Янукович випереджає Тимошенко у президентському рейтингу

ПР: Декриміналізація статей Тимошенко загрожує Україні санкціями

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі