Тимошенко закликала українців забезпечити високу явку на виборах

Поділитися
© НБН
Екс-прем'єр Юлія Тимошенко, яка відбуває покарання у Качанівській колонії в Харкові за газові контракти, закликає українців зробити свій вибір на парламентських виборах. За її словами, тільки висока явка виборців допоможе знизити рівень фальсифікацій.

Екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко закликає українців проголосувати на парламентських виборах, бо саме висока явка виборців допоможе зменшити рівень фальсифікацій.

«Кожен повинен боротися з диктатурою так, як може. Це - справа всіх разом і кожного окремо. Саме тому я звертаюся зараз до всіх українців: прийдіть на вибори! Ваша масова явка може бути протиотрутою для фальсифікації, вашим персональним внеском в усунення від влади Януковича та всієї його кримінальної «Сім'ї», - цитує слова Тимошенко її офіційний сайт.

«Назвати ці вибори чесними, незалежними, незалежно від того, хто в них переможе, можуть лише сліпі і глухі люди. А найголовніше, що про факти масової фальсифікації знають всі незалежні спостерігачі, всі журналісти, всі політики, всі дипломатичні представництва, які працюють в Україні, а також - всі наші громадяни. Саме тому, що всі знають про правдивість фактів масової фальсифікації, ці вибори ніколи не можуть бути визнані легітимними», - вважає вона.

«Якщо ви змиритеся з усім цим політичним приниженням, значить ви гідні саме такого життя. Беріть приклад ыз тих націй і народів, які перемагають диктаторів, навіть ціною власного життя. Я також всім серцем з вами у цій боротьбі», - підкреслила Тимошенко.

Нагадаємо, раніше Тимошенко звернулася до виборців із закликом не віддавати жодного голосу за Партію регіонів. Вона також порадила не голосувати за «фальшиві опозиційні партії". Екс-прем'єр переконана, що Віктор Янукович не віддасть мирним шляхом владу, «якщо виживе як політик після цих виборів».

Читайте також:

В Україні стартувало голосування на парламентських виборах

Тимошенко закликала виборців голосувати за опозицію: Ви ж не самогубці!

Москаль упевнений, що Луценка звільнять після виборів, а Тимошенко влада боїться більше, ніж Росію і США

Пенітенціарна служба поки не знає де, але обіцяє, що Тимошенко проголосує

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі